Fundatia Judeteana Tineret Mures (FJTMS) persoana juridica de utilitate publica în judetul Mures Romania, cu caracter privat, independenta, neguvernamentala, apolitica si nonprofit, legal constituita la nivelul judetului Mures in conformitate cu prevederile Decretului Lege nr. 150/1990 si a Legii 146/15 aprilie 2002, si functionand pe baza acestora îşi păstrează personalitatea juridică legal dobândită. Reorganizata in 25.11.2003 conform legii 146/2002 art. 58 alin.2 privind regimul juridic al fundaţiilor judeţene pentru tineret şi a municipiului Bucureşti . Patrimoniul FJTMS este CASA TINERETULUI Targu Mures, str. Nicolae Grigorescunr.17-19 si CABANA TINERETULUI din str. Plutelor nr.2 Targu Mures .
FUNDAŢIA JUDEŢENA PENTRU TINERET MUREŞ (FJTMS) are Sediul Central in str.Târgului nr.23/2A Târgu Mureș judetul Mureș .

miercuri, 29 decembrie 2010

  PROIECTE IN DERULARE 2011 PENTRU TINERET IN ROMANIA

Scoala de excelenta va avea loc la Targu-Mures, in perioada 1-5 februarie 2011

December 28th, 2010
In perioada 1-5 februarie 2011, Targu Mures va fi orasul european al educatiei de excelenta. Editia de iarna a Scolii de excelenta este dedicata pregatirii continue in Gifted Education a cadrelor didactice si persoanelor pasionate de excelenta in educatie. Scoala isi propune creionarea unui mediu de invatare sigur si flexibil, ce-i incurajeaza pe elevi sa isi [...]
ANUNT pentru tineret in judetul Mures 

 cursuri asistente medical



TEHNICI DE SPECIALITATE SPECIFICE ASISTENTULUI MEDICAL  ÎN SECTOR SANITAR

INPORTANT DE RETINUT PENTRU CANDIDATI 
Avand in vedere ca nu se percep taxe pentru cei care participa la cursuri (transport, cazare etc.), va rog sa completati chestionarul de mai jos si sa va inscrieti, dupa ce contactati telefonic Academia de Advocacy la cursuri.
Cursurile se adreseaza celor care activeaza in ONG-uri, firme, sindicate, patronate . Nu sunt eligibile institutiile publice.


Organizat de AFC Asociatia de Formare si Consiliere  Nădlac in parteneriat cu Asociatia de Tineret „Tarnava Mare” Sighisoara si Organizatia Tineretului Liber Sighisoara sustinut de Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures  anunţă intenţia de a deschide noi cursuri de Comunicare în Limba Engleză organizate în judeţul Hunedoara şi Mureş , în luna ianuarie-februarie 2011, cursul fiind acreditat de către CNFPA în cadrul proiectului („Departament de formare şi asistenţă profesională în domeniul sănătăţii DeFAPDoS”) cofinanţat din FSE prin POSDRU 2007- 2013,
Cursanţii vor susţine examenul de absolvire imediat după finalizarea celor 30 de ore de curs, urmând a susţine examenul de certificare a competenţelor. Absolvenţii cursului vor primi certificate de absolvire şi certificate descriptive (cu antetul MMFPS si MECTS).
În vederea înscrierii la aceste cursuri, pentru ulterioare informaţii in judetul Mures , vă rugăm să contactaţi Asociatia de Tineret „Tarnava Mare” Sighisoara si Organizatia Tineretului Liber Sighisoara la telefon: 0740-469434 sau 0753-956367.
     Termenul de depunere a dosarelor pentru a participa la curs , a fost prelugit pana in data de 10. Februarie  2011. Cursul va avea loc in perioada 25-27 Februarie 2011 la Targu Mures in incinta Universitatea de Medicina si Farmacie .        Pentru inscriere si curs  puteti cere informati  pe e-mailul fjtms@yahoo.com si  la la telefon: 0740-469434 sau 0753-956367.
             Informaţii site-ul proiectului : www.defapdos.ro

                                       VA ASTEPTAM CU DRAG !!
 
Acte necesare pentru inscriere curs asistenta medicala.
Echipa proiectului in judetul Mures
cursuri asistente medical
-   Cordonator proiect pe judetul Mures
 - Traian Daniel Rus(FJTMS)
  - Dr Andrea Elena Evulet(ATTMS)
-       Asistent proiect judetul Mures  
 – Moldovan Alin(OTL)
         Asistent proiect judetul Mures
– Anca Straia Anamaria(ATTMS)


IMPORTANT DE RETINUT
PARTENER ACTIV ŞI IMPLICAT
Implicarea şi participarea la luarea deciziei publice a cetăţenilor reprezintă baza oricărei democraţii participative. Lipsa acestei implicări, esenţială pentru dezvoltarea societăţii, îşi are rădăcina atât în lipsa unei culturi şi obişnuinţe a implicării cetăţenilor, cât şi în lipsa unei mase de lideri capabili să intervină activ şi competent în luarea deciziilor. Astfel, este necesară crearea unui grup de experţi în comunicare şi tehnici de advocacy care să faciliteze participarea activă a cetăţenilor la viaţa publică .
Cum se poate influenţa decizia publică? La ce nivel?
Proiectul îşi propune formarea unui grup de persoane capabile să influenţeze deciziile care se adoptă la  nivel local, regional, naţional şi european şi care să poată reprezenta diferitele grupuri legitime de interese, afectate, în mod direct sau indirect, de respectivele decizii. Mai mult decât atât, proiectul urmăreşte formarea profesională în domeniul de advocacy/lobby, crearea unor resurse ce vor reprezenta baza documentară pentru formarea persoanelor în acest domeniu, cât şi facilitarea accesului  partenerilor sociali şi ONG-urilor la informaţia de interes public.
Pe cine vizăm?
În urma acestui proiect se vor forma 800 de profesionişti calificaţi în influenţarea deciziilor publice şi dialog social, din cele 8 regiuni de dezvoltare ale României. Aceşti profesionişti vor fi reprezentanţi ai partenerilor sociali, ai asociaţiilor de IMM-uri, ai camerelor de comerţ, ai ONG-urilor şi ai societăţii civile.
Cum poţi deveni un profesionist în dialog social ?
În cadrul ciclului de formare profesională cu durata de 1 an de zile, orice reprezentant al grupului ţintă îşi poate însuşi tehnici de luare a deciziei, mecanisme de acces la informaţii de interes public, abilităţi de formulare şi prezentare publică a opiniei, comunicarea cu decidenţii publici şi cu mass-media, precum şi tehnici de elaborare şi monitorizare a politicilor publice. La finalul acestui ciclu de formare, participanţii vor  putea beneficia atât de certificare în domeniul advocacy, care le va facilita o integrare mai eficientă pe piaţa muncii, cât şi de participarea la conferinţe şi dezbateri regionale şi naţionale, unde vor fi prezenţi miniştri, parlamentari, preşedinţi de consilii judeţene şi alte persoane reprezentative pentru decizia publică.
Impactul şi finalitatea acestui proiect :
Vom crea o masă critică aptă să îmbunătăţească implicarea cetăţenilor în procesul de decizie. Vom acţiona asupra pregătiii organizaţiilor societăţii civile în utilizarea mecanismelor participării cetăţeneşti. Vom dezvolta procese participative la nivel regional şi naţional, plecând de la nevoile comunităţii, vizând coeziunea socială şi crearea unor noi locuri de muncă.Toate acestea duc la o echilibrare a balanţei de forţe în dialogul social, ceea ce va contribui la dezvoltarea durabilă a societăţii.
Durata programului este de trei ani, cu începere din iulie 2010.
Academia de Advocacy este o organizaţie non profit, cu expertiză în domeniul advocacy, care asistă grupurile legitime de interese în amendarea actelor normative relevante şi mobilizează participarea acestora în elaborarea politicilor publice. Academia de Advocacy are drept scop mobilizarea societăţii civile în practicarea principiillor democraţiei participative, utilizând tehnicile de intervenţie din domeniul de advocacy. Pune la dispoziţia grupurilor legitime de interese programe de advocacy, instruire, asistenţă tehnică, consultanţă de specialitate, monitorizare, analiză diagnostic şi cercetare. 

 
 Asociatia de Formare si Consiliere Nãdlac în parteneriat cu Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din România (OAMGMAMR) Filiala Arad si Universitatea  „Aurel Vlaicu” Arad a implementat proiectul Departament de formare si asistentã profesionalã în domeniul sãnãtãtii DeFAPDoS

sâmbătă, 18 decembrie 2010

Conferinţa de lansare a raportului final al proiectului APADOR-CH care va avea loc la Hotelul Novotel din Bucureşti, în data de 8 noiembrie 2010.


Asociaţia pentru Apărarea Drepturilor Omului în România – Comitetul Helsinki (APADOR-CH) derulează în prezent proiectul „Organizaţii neguvernamentale de tineret mai implicate în transparentizarea şi responsabilizarea autorităţilor publice”, proiect  finanţat de Uniunea Europeană prin programul Facilitatea de Tranziţie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societăţii civile în lupta împotriva corupţiei.
În urma activităţilor întreprinse, am redactat un raport care sintetizează informaţiile colectate în cursul proiectului în legătură cu informarea elevilor de liceu din provincie despre drepturile cetăţeneşti şi modalităţile de exercitare a acestora în scopul transparentizării şi responsabilizării autorităţilor publice. 

  - Dintre elementele legislative cu care s-a făcut cunoştinţă ONG-urilor prezente se află   Legea 544/2001 privind  liberul  acces  la  informaţiile  de  interes  public şi  Ordonanţa nr. 27/2002 privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor.
    Au participat lideri si director programe tineret din cadrul ONG-urilor de tineret  apolitice din tara  care au aflat ce sunt informaţiile de interes public, cum poţi afla informaţii de interes păublic, în ce mod trebuie formulată o cerere pentru a primi astfel de informaţii, care sunt termenele prevăzute de lege pentru a primi răspuns, ce se poate face în cazul refuzului autorităţilor de a respecta legea în acest domeniu .

fotofrafi eveniment : 



 


participa la conferinţa de lansare a raportului final al proiectului care va avea loc la Hotelul Novotel din Bucureşti, în data de 8 noiembrie 2010. Asociatia de Tineret"Tarnava Mare"Sighisoara prin presedinte Traian Daniel Rus si Organizatia Tineretului Liber Sighisoara prin director activitati culturale tineret Moldovan Alin a reprezentat judetul Mures si ONG de tineret prin Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures acele 2 ONG-uri de tineret apolitice . 

   Acest proiect  lasat si in licceie in judetul Mures in parteneriat cu Inspectoratul Junetean de Invatamant Mures in luna Noiembrie-Decembrie 2010, tinerii au  la dispoziţie broşuri, pliante şi fotocopii cu extrase din legi specifice, puse la dispoziţie de ,Asociatia de Tineret"Tarnava Mare"Sighisoara prin presedinte Traian Daniel Rus, asistent proiect  ATTMS Straia Anca Anamaria si Organizatia Tineretului Liber Sighisoara prin director activitati culturale tineret Moldovan Alin,  pe baza unui parteneriat cu asociaţia pentru apărarea drepturilor omului, „APADOR CH” România.
A participat  presedintele Traian Daniel Rus la Hotel Dragului in Predial , AGENDA SCOLII DE TOAMNA Predeal, 14-15-16 octombrie2010


 
Proiect derulat de - APADOR-CH tineri din partea „Organizaţii neguvernamentale de tineret apolitice

Organizaţii neguvernamentale de tineret mai implicate în transparentizarea şi responsabilizarea autorităţilor publice”
Proiect  finanţat de Uniunea Europeană prin programul Facilitatea de Tranziţie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societăţii civile în lupta împotriva corupţiei



Participa si  reprezinta judetul Mures presedintele Traian Daniel Rus din partea Asociatiei de Tineret “Tarnava Mare” si  Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures reprezinta Organizaţii neguvernamentale de tineret apolitice din judetul Mures.  Delegatia care este condusa de  presedinte este   cazata  de organizatorul proiectului la Hotel Dragului in Predial. la seminar APADOR-CH Predeal 14, 15 si 16 octombrie 2010 proiect finanţat de Uniunea Europeană .

                      Hotel Dragului in Predial



AGENDA SCOLII DE TOAMNA
Predeal, 14-15-16 octombrie2010

Ziua I – joi, 14 octombrie


9:30 – 10:00


Sosirea şi înregistrarea participanţilor


10:00 – 10:30


Prezentarea proiectului şi a participanţilor – Maria-Nicoleta Andreescu, coordonator de proiect, expert APADOR-CH


10:30 – 11:00

Prezentarea cadrului legal (Legea nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, Legea 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică) – Dan Mihai, avocat, expert APADOR-CH


11:00 – 11:15


Pauză de cafea


11:15 – 12:30

Prezentarea cadrului legal (Ordonanţa Guvernului nr. 27/2002 privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor) – Dan Mihai, avocat, expert APADOR-CH


12:30 – 14:00


Pauza de prânz

14:00 – 15:00


Prezentarea ghidului de acţiune pentru organizaţii neguvernamentale  pentru informarea elevilor de liceu din despre drepturile cetăţeneşti şi modalităţile de exercitare a acestora - Maria-Nicoleta Andreescu, coordonator de proiect, expert APADOR-CH


15:00 – 15:15


Pauză de cafea

15:15 – 16:00


Discuţii; concluziile primei zile – Moderator – Maria-Nicoleta Andreescu, coordonator de proiect, expert APADOR-CH



Ziua II – vineri, 15 octombrie


9:30 – 10:00


Sosirea participanţilor

10:00 – 11:00


Prezentarea experienţei APADOR-CH în  urma orelor de dirigenţie din liceele din Bucureşti – Maria-Nicoleta Andreescu, coordonator de proiect, expert APADOR-CH, Raluca Stancescu, expert APADOR-CH


11:00 – 11:15


Pauza de cafea


11:15 – 12:30

Practici utilizate de organizaţiile neguvernamentale în activităţile de formare cu tinerii – reprezentanţi ONG-uri(TBC)


12:30 – 14:00


Pauza de prânz

14:00 – 15:00


Aplicarea şi adaptarea ghidului de acţiune; discuţii- Moderator - Maria-Nicoleta Andreescu, coordonator de proiect, expert APADOR-CH


15:00 – 16:00


Concluziile celei de-a doua zile


Ziua III – sâmbătă, 16 octombrie



9:30 – 10:00


Sosirea participanţilor


10:00 – 11:00


Aplicarea şi adaptarea ghidului de acţiune; identificarea posibilităţilor concrete de intervenţie pe plan local. Discuţii - Maria-Nicoleta Andreescu, coordonator de proiect, expert APADOR-CH, Raluca Stancescu, expert APADOR-CH


11:00 – 11:15


Pauza de cafea

11:15 – 12:30


Concluzii.

12:30 – 14:00


Pauza de prânz

Galerie FOTO de la Scoala de Toamna 14-16.10.2010 Presial-Romania semninar organizat de APODOR-CH pentru organizaţii neguvernamentale  pentru informarea elevilor de liceu din despre drepturile cetăţeneşti şi modalităţile de exercitare a acestora .  







Uniunea Europeană reprezintă o entitate politică, socială şi economică compusă din 27 ţări. Statele Membre au decis împreună, pe parcursul unui proces de extindere ce a durat 50 de ani, să construiască o zonă de stabilitate, democraţie şi dezvoltare durabilă, menţinând diversitatea culturală, toleranţa şi libertăţile individuale. Uniunea Europeană îşi propune să împărtăşească realizările şi valorile sale cu ţările şi popoarele de dincolo de graniţele ei

Comunicat de presa de la Organizatia Tineretului Liber Sighisoara  se alatura Asociatiei de Tineret "Tarnava Mare" in lupta a mentine  patrimoniului fostului UTC in folosul tinerilor in judetul Mures .


Conducerea Organizatiei Tineretului Liber Sighioara membra a Fundatiei Judetene pentru Tineret Mures,  sustine demersurile facute de presedintele Traian Daniel Rus ani 2008-2010 pentru mentinerea patrimoniului fostului UTC in judetul Mures a ramane tinerilor si ONG-urilor de Tineret apolitice in judetul Mures pe Decretul Lege 150/1990 si Legii 146/2002 regimul juridic al fundatilor judetene pentru tineret si  a municipiului bucuresti prin instata .
      Organizatiei Tineretului Liber Sighioara se alatura luptei Asociatiei de Tineret "Tarnava Mare" prin mijloace legale si deschide un proces pe rol in data de 28 10.2010 la Judecatoria Targu Mures  si depune documente de a fi blocat in OFICIUL DE CADARSTRU SI BUNURI MOBILIARE Targu Mures pana la preluarea de catre Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures legal  constituit pe legea Decretul Lege 150/1990 si Legii 146/2002 regimul juridic al fundatilor judetene pentru tineret si  a municipiului bucuresti, terenul si imobrilul Casei de Cultura a Stintei si Technici "Mihai Eminescu "Targu Mures patrimoniului fostului UTC construit din Fonduri Centrale UTC in anul 1985


       A  fost depus de   Asociatiei de Tineret "Tarnava Mare" Plangere Penala in data de 26.10.2010 la Parchetul de pe langa Tribunalul  Mures Inpotriva faptuitorului, primarul Municipiului Targu Mures, DORIN FLOREA ,a carui domiciliu nu-l cunoastem dar este in raza municipiului Targu Mures jud. Mures, pentru savarsirea de infractiuni de abuz  in serviciu, fals si uz de fals in inscrisuri oficiale ca reprezentat al autoritatii administratiei locale in OFICIUL DE CADASTRU SI PUBLICITATE IMOBILIARA MURES in data de 22.02.2010 cu nr. 131.

1-         Asociatia de Tineret « Tarnava Mare » Sighisoara este o organizatie nonguvernamentala de tineret care lupta pentru a promova interesele tinerilor. Aceasta a solicitat printr-o adresa de la OFICIUL DE CADASTRU SI PUBLICITATE IMOBILIARA MURES in data de 22.02.2010 cu nr. 1315 a  prezenta modul in care a devenit proprietar asupra terenului si imobilului Casa de Cultura a Stiintei si Tehnicii « Mihai Eminescu » din Tg.Mures Consiliului Local al Municipiului Tg.Mures netinand cont de decretul lege 150/1990  art 6 si legea 146/2002 art 20 regimul juridic al Fundatiilor Judetene pentru Tineret si al Municipiului Bucuresti.
2-         Prin raspunsul primit de la O.C.P.I. Mures cu nr 1315/16.03.2010 desi in Extrasul CF nr. 7505/Targu Mures,  din care rezulta  ca la Partea a III – a  este notat procesul ce face obiectul Dosarului nr. 10897/320/2008 deschis de Asociatia de Tineret « Tarnava Mare » Sighisoara Judecatoria Targu Mures impotriva Consiliului Local al Municipiului Tg.Mures si a facut notificari in CF in anul 2010 depunand printr-un inscris documentatia cadastrala inregistrata la O.C.P.I. Mures cu nr.8102/din 16.02.2010 in conditiile art 47  din legea 7/1996 republicata si care are la baza HG nr 946/5.09.2002 a trece in domeniul public.
3-         Va rugam  sa retineti faptul ca o HG nu are putere juridica mai mare ca decretul lege 150/1990  art 6 si legea 146/2002 art 20 regimul juridic al Fundatiilor Judetene pentru Tineret si al Municipiului Bucuresti prin care s-a facut un abuz grav si s-au incalcat legile in vigoare Consiliul Local al Municipiului Tg.Mures si Primariei Municipiului Tg. Mures si nu s-a tinut cont ca se afla un proces pe rol cu dosarul nr 10897/320/2008 in prezent la Tribunalul Mures pentru acest imobil si teren in litigiu cu Asociatia de Tineret « Tarnava Mare » Sighisoara.
4-         Consiliului Local al Municipiului Tg.Mures care detine fara drept acest imobil in proprietate, construit din fonduri centrale ale fostului Comitetet Central al UTC , pentru a fi folosit in scopul tinerilor si organizatiilor de tineret apolitice. Asociatia de Tineret « Tarnava Mare » Sighisoara este o organizatie nonguvernamentala de tineret care lupta pentru a promova interesele tinerilor, in vederea realizarii scopului sau statutar. Casa de Cultura a Stiintei si Tehnicii « Mihai Eminescu » din Tg.Mures care a fost construita in folosul tinerilor, din fondurile centrale ale fostului Comitet Central al UTC, fiind finalizata in anul 1985, an in care a fost data in folosinta catre Uniunea Tineretului Comunist Comitetul Judetean Mures si trebuie sa se respecte Decretul Lege 150/1990  art 6 si Legea 146/2002 regimul juridic al Fundatiilor Judetene pentru Tineret si al Municipiului Bucuresti legal reorganizate sau infiintate in fiecare judet a intra in proprietatea Fundatiilor Judetene pentru Tineret  conform art 20 patrimoniul fostului UTC neconditionat de la personele fizice sau juridice care le detin ilegal.

    Fata de aceste inprejurari este evident ca din Primaria Municipiului Targu Mures la O.C.P.I. Mures cu nr 1315/16.03.2010 desi in Extrasul CF nr. 7505/Targu Mures,  din care rezulta  ca la Partea a III – a  este notat procesul ce face obiectul Dosarului nr. 10897/320/2008 deschis de Asociatia de Tineret « Tarnava Mare » Sighisoara Judecatorie Targu Mures impotriva Consiliului Local al Municipiului Tg.Mures si a facut notificari in CF in anul 2010 este un fals si abuz in funcrie si pe de alta parte a adus consecinte juridice.

        Competenta teritoriala : Conform disp.art.45 al.4,cap.la art.30 al.1 lit .a si d C.p.pen. competenta solutionari cauzei este de sarcina dvs.
         Mijloace de proba : inscrisurile la care  facem referire mai sus,pe care le anexam laprezenta plangere penala, declaratiile faptuitorului

          Latura civila : Vom solicita anularea inscrisului  facut de Primaria Municipiului Targu Mures la O.C.P.I. Mures cu nr 1315/16.03.2010 de desi in Extrasul CF nr. 7505/Targu Mures din care rezulta  ca la Partea a III – a  este notat procesul ce face obiectul Dosarului nr. 10897/320/2008, a se anula acest  inscris prin instata de judecata .

     Plangerea Penala a fost depus  de Asociatiei de Tineret "Tarnava Mare" la termenul din data de 26.10.2010 la dosarul nr.10897/320/2008 recurs declarat  la Curtea de Apel Targu Mures  .



Purtator de cuvant OTL Anca Monica Dima
Borsan, in rolul de "mascota"
Presedintele Asociatia de Tineret  "Tarnava Mare" si Fundatiei Judetene pentru Tineret Mures , Traian  Daniel Rus aminteste ca  Simona Borsan a aceptat rolul de „< mascota> „ prezentandu-se la post pe data de 14 ianuarie 2009 , fara a avea contract de munca cu Casa de Cultura a stiintei si Tehnicii „ Mihai Eminescu „ Targu Mures patrimoniul fostului UTC , semnand fara drept documentele institutiei si utilizand o stampila noua pe SPUM si functionand  in cadrul Consiliului Local Targu Mures prin hotararea 54/28.02.2009 prin care au reorganizat si  au incercat sa concesiona , inchiriaeze  acel  teren si imobil. Hotararea 54/2009  este contestat in instata in contencios administrativ la Tribunalul Mures de Asociatia de Tineret  "Tarnava Mare" proces deschis in martie 2009  aceasta hotarare a C.L. Targu Mures este ilegala , un grup apropiat PD-L Mures  incearca  de 2 ani de zile a face ultimele jaf a patrimoniului fostului UTC ce a  mai  ramana tinerilor  in Targu Mures .

      Presedintele Asociatia de Tineret  "Tarnava Mare" si Fundatiei Judetene pentru Tineret Mures , precizeaza Traian  Daniel Rus  ma  bucur ca nu mai este director adjunct  Simona Borsan  la Casa de Cultura a stiintei si Tehnicii „ Mihai Eminescu „ Targu Mures si a dat demisia din fuctie  joi  23. Septembrie 2010 ocupata ilegal de 1 an de zile  functia de director adjunct....
    Credem procesele deschise in 2008-2009 la Tribunalul Mures  vom castiga procesele deschise de  Asociatia de Tineret  "Tarnava Mare" pentru suspendarea hotararea C.L.-Targu Mures 54/2009 si blocarea Carti Funciare prin instata pentru Cultura a stiintei si Tehnicii „ Mihai Eminescu „ Targu Mures patrimoniul fostului UTC a ramane tinerilor prin Fundatiei Judetene pentru Tineret Mures conform Decretul lege 150/1990 si  legi 145/2002 .

CÎNPEANU ALEXANDRU Vicepresedinte al Consiliului Judetean Mures .

CÎNPEANU ALEXANDRU Vicepresedinte al Consiliului Judetean Mures .

Fundatia Judeteana Tineret Mures (FJTMS) persoana juridica de utilitate publica în judetul Mures Romania, cu caracter privat, independenta, neguvernamentala, apolitica si nonprofit, legal constituita la nivelul judetului Mures in conformitate cu prevederile Decretului Lege nr. 150/1990 si a Legii 146/15 aprilie 2002, si functionand pe baza acestora îşi păstrează personalitatea juridică legal dobândită. Reorganizata in 25.11.2003 conform legii 146/2002 art. 58 alin.2 privind regimul juridic al fundaţiilor judeţene pentru tineret şi a municipiului Bucureşti . Patrimoniul FJTMS este CASA TINERETULUI Targu Mures, str. Nicolae Grigorescunr.17-19 si CABANA TINERETULUI din str. Plutelor nr.2 Targu Mures . FUNDAŢIA JUDEŢENA PENTRU TINERET MUREŞ (FJTMS) are Sediul Central in str.Târgului nr.23/2A Târgu Mureș judetul Mureș . E-mail: fjtms@yahoo.com Telefon: 0758677224

2011 FJTMS

2011 FJTMS

HIP HOP International Romani - Bihor 2011

HIP HOP International Romani - Bihor 2011
Editia a-II-a a Campionatului National Hip Hop International Roma , Invitat oficial din partea tineretului presedintele Traian Daniel Rus de la Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures