Fundatia Judeteana Tineret Mures (FJTMS) persoana juridica de utilitate publica în judetul Mures Romania, cu caracter privat, independenta, neguvernamentala, apolitica si nonprofit, legal constituita la nivelul judetului Mures in conformitate cu prevederile Decretului Lege nr. 150/1990 si a Legii 146/15 aprilie 2002, si functionand pe baza acestora îşi păstrează personalitatea juridică legal dobândită. Reorganizata in 25.11.2003 conform legii 146/2002 art. 58 alin.2 privind regimul juridic al fundaţiilor judeţene pentru tineret şi a municipiului Bucureşti . Patrimoniul FJTMS este CASA TINERETULUI Targu Mures, str. Nicolae Grigorescunr.17-19 si CABANA TINERETULUI din str. Plutelor nr.2 Targu Mures .
FUNDAŢIA JUDEŢENA PENTRU TINERET MUREŞ (FJTMS) are Sediul Central in str.Târgului nr.23/2A Târgu Mureș judetul Mureș .

miercuri, 7 decembrie 2016



STATUTUL
 FUNDATIEI JUDETENE PENTRU TINERET MURES

Capitolul I:
DISPOZITII GENERALE

            Art. 1.Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Mures(FJTMS)  este unica „fundaţie judeţeană pentru tineret” legal constituită la nivelul judeţului Mures, în conformitate cu prevederile Decret Lege nr. 150/1990 , Legii nr. 146/2002 si Legii Tinerilor nr. 350/2006 art.13. si , funcţionând pe baza acestui act normativ, si a Regulamentului Intern de Organizare şi Funcţionare - RIOF şi a legislaţiei în vigoare.
            Art. 2Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Mures(FJTMS) s-a infiintat ca persona juridica conform prevederilor Decretului Lege nr. 150/1990, în baza prevederilor Legii 146/2002 art. 58 alin.2 privind regimul juridic al fundaţiilor judeţene pentru tineret şi a municipiului Bucureşti fundatia este persoana juridica de drept privat şi de utilitate publică, autonoma, neguvernamentala, nepolitica şi fără scop lucrativ, constituita în baza prevederilor Decretului-lege nr.150/1990 privind înfiinţarea fundaţiilor pentru tineret, unica la nivelul fiecărui judeţ şi al municipiului Bucureşti, a fost reorganizata in data de 25.11.2003 din Fundația pentru Tineret Mureș in Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Mures(FJTMS) , se organizeaza si functioneaza in conformitate cu prevederile legale aplicabile in materia fundatiilor judetene pentru tineret si al municipiului Bucuresti Legea nr. 146/2002 si a Legii Tinerilor nr. 350/2006 art.13.
            Art.3
  – Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures(FJTMS)  are sediul central in  Casa de Cultura “Mihai Eminescu” din Tg Mures, str. Nicolae Grigorescu, nr. 17-19. Sediul Fundatiei Judetene pentru Tineret Mures este din anul 2008 in  imobilul apartinad fostului  patrimoniu UTC pana in 22decembrie 1989. Sediul fundatiei nu poate fi schimbatin alta localitate numai in  resedinta de judet.
            Art.4. – In exercitarea calitatii sale de persoana juridica (FJTMS) dispune de urmatoarele: sediul, emblema, firma, patrimoniu, cod fiscal, stampila, sigiliu, telefon si cont bancar. Sigla FJTMS este pe fond albastru scrisa prescurtat FJTMS, iar deasupra, va fi scrisa denumirea completa FUNDATIA JUDETEANA PENTRU TINERET MURES.


Capitolul II:
MEMBRII FUNDATIEI
            Art.5. – Sunt membrii ai fundatiei, organizatiile de tineret constituite si functionand legal, la nivelul judetului  Mures, cu exceptiile prevazute in art.7.
            Art.6. – Nu sunt membrii ai fundatiei:
-          Organizatiile de tineret ale formatiunilor si partidelor politice;
Partidele si formatiunile politice de tineret.
            Art.7. – Calitatea de membru al fundatiei se dobandeste prin solicitarea expresa, formulata in scris, motivata, adresata acesteia si aprobata de Consiliul de conducere.
Organizatia care nu respecta statutul, Regulamentul de organizare si functionare al FJTMS, Regulamentul de admitere ca membru a organizatilor in FJTMS, programele derulate pentru tineret si hotararile Consiliului de Conducere, este pusa in discutie in Adunarea Generala care poate hotara  suspendarea calitati de membru sau excluderea organizatiei respective din FJTMS.
            Art.8. – Calitatea de membru a fundatiei inceteaza in urmatoarele cazuri:
                   a) Pierderea personalitatii juridice de catre o organizatie membra a FJTMS
                   b) Retragerea formulata in scris de catre o organizatie
                   c) Excluderea organizatiei prin hotarare a Adunarii Generale a FJTMS
                   Excluderea opereaza in urmatoarele cazuri:
                   1. Desfasurarea de activitati politice
                   2. Desfasurarea de activitati contrare ordinii de drept ale statului roman.
            3. Nerespectarea Regulamentului de functionare ale FJTMS si  a Hotararilor Adunarii Generale.

Capitolul III:
PATRIMONIU
            Art. 9. - Patrimoniul FJTMS este constituit din:
                a) totalitatea imobilelor - construcţii şi terenuri - fonduri băneşti şi alte active care au aparţinut fostului Comitet Judeţean Mures al Uniunii Tineretului Comunist din România, dobândite conform prevederilor Decretului-Lege nr. 150/1990 şi Legii nr. 146/2002;
                b) imobile, precum şi fonduri materiale şi financiare dobândite în timpul funcţionării FJTMS, în condiţiile legii şi ale RIOF.
          Art. 10.–(1) Fondurile materiale şi financiare ale FJTMS pot proveni din activităţi economice sau de altă natură, donaţii, legate, sponsorizări, finanţări, subvenţii, taxe de înscriere la activităţi de club sau cursuri, precum şi din alte surse, din ţară şi străinătate, în condiţiile legii şi ale RIOF.
                           (2) Din resursele sale materiale şi financiare FJTMS dezvoltă programe şi activităţi proprii sau în colaborare cu terţi şi sprijină prin orice mijloace legale, în limita disponibilităţilor, structurile de tineret interesate din judeţul Mures.
                         (3) FJTMS poate efectua investiţii în bunuri mobile şi imobile, în vederea menţinerii şi creşterii valorii patrimoniului său, în condiţiile legii şi ale RIOF.

Capitolul IV:
SCOP SI OBIECTIVE
            Art.11. Scopul : Fundatiei Judetene pentru Tineret Mures   este de a propune, realiza, sprijini si finanta programe pentru tineri si de a oferi servicii in folosul acestora.
   • Apara demnitatea, drepturile si interesele tineretului;
   • Contribuie prin propuneri la perfectionarea legislatiei in interesul tineretului;
   • Face demersuri catre organele de stat in cazul in care reglementarile in vigoare contravin sau ingradesc drepturile tineretului;
   • Poate apela la petitie, miting, demonstratie, in lupta pentru apararea intereselor tineretului si pentru respectarea drepturilor fundamentale ale omului, cu respectarea legislatiei in vigoare.


            Art.12. Obiectul de activitate al Fundatiei il reprezinta:
    a.) organizarea de spectacole, festivaluri, simpozioane, conferinte, competitii sportive;
    b.) editare de carte, reviste, afise publicitare si tipografie;
   c,) activitate de publicitate si reclama;
   d.) activitati in domeniul audio-vizualului;
   e.) difuzare si comercializare carte, reviste, publicatii, librarie-papetarie;
   f.) activitati de alimentatie publica, divertisment;
   g.) editare si comercializare de casete video si audio, compact discuri;
   h.) activitati de instruire si formare socio-profesionala;
   i.) exploatare de cluburi, sali de dans, sali de cinema, sali de jocuri mecanice si electronice, agrement;
    j.) comercializare produse industriale si neindustriale;
    k.) comercializare produse alimentare, bauturi alcoolice, racoritoare si tigari;
    l.) organizarea de activitati turistice si transport cu caracter turistic, in tara si strainatate;
   m) agentie de turism;
   n.) organizarea de transporturi de marfa si persoane, in tara si strainatate, activitati de depozitare de marfa sau utilaje;
  o.) export/import de produse industriale si neindustriale;
  s.) prestari servicii in domeniul consultantei si asistentei juridice, economice, etc;
  t.) activitati de intermediere;
  u.) participarea la efectuarea de operatiuni de schimb valutar, in baza autorizarii si in conditiile stabilite de Banca Nationala a Romaniei.

      Fundatia poate beneficia de sume de la bugetul de stat si de la bugetele locale numai, pentru finantarea de programe de utilitate publica pentru tineret. Aceste sume se asigura pe baza de contracte incheiate intre Fundatie si organele administratiei publice locale.

Sursele de finantare ale Fundatiei provin din:
      a) donatii, legate si sponsorizari;
      b) sume destinate finantarii programelor proprii sau, dupa caz, a programelor realizate in colaborare cu Directia pentru Tineret si Sport a judetului Mures, respectiv cu alte organe ale administratiei publice centrale si locale si alti ordonatori de credite;
    c) sume ramase din exercitiul financiar precedent;
    d) venituri obtinute din activitati economice realizate in scopul si obiectul de activitate ale acesteia;
    e) venituri realizate in conditiile legii.

Capitolul V:
CONDUCEREA FUNDATIEI
            Art. 13. - (1) Consiliul de Conducere este organul de conducere al FJTMS cu rol                      deliberativ, care hotărăşte cu privire la problemele FJTMS între sesiunile Adunării Generale,  în condiţiile legii şi ale RIOF.
                            (2) Consiliul de Conducere este format din:
                               a) Preşedinte
                               b) Vicepreşedinte
                              c) Secretar
                              d) 1 pana la 10 membrii, in functie de necesitatile consiliului de conducere. 
          Art. 14.- (1) Alegerea membrilor Consiliului de Conducere se face pe funcţii, de către Adunarea Generală, din rândul membrilor, prin vot secret, cu majoritate simplă, în condiţiile întrunirii unui cvorum de cel puţin două treimi din totalul membrilor Adunării Generale.
                          (2) Orice structură asociativă de tineret reprezentată în cadrul Adunării Generale poate depune pentru fiecare funcţie o singură candidatură, fără a putea cumula mai multe funcţii.
                          (3) În cazul în care nu se îndeplinesc condiţiile precizate la alin. (1), se organizează o sesiune extraordinară de alegeri parţiale la o dată ulterioară, dar nu mai târziu de 20 zile calendaristice de la data primei sesiuni de alegeri, în vederea completării numărului de membri ai Consiliului de Conducere.
                         (4) După alegerea membrilor Consiliului de Conducere, structura asociativă de tineret al cărei reprezentant a fost ales în cadrul acestui for, este obligată să-şi desemneze un alt reprezentant în cadrul Adunării Generale.
        Art. 15. - Calitatea de Membru al Consiliului de Conducere al FJTMS este incompatibilă cu:
                a) deţinerea unei funcţii de conducere în structurile partidelor politice sau în cadrul organizaţiilor de tineret politice;
                b) deţinerea unei funcţii de conducere aleasă/numită în structurile administraţiei de stat centrale sau locale.
       Art. 16. - (1) Durata mandatului Consiliului de Conducere este de 2 ani, cu posibilitatea reînoirii.
                         (2) Membrii Consiliului de Conducere  pot primi indemnizaţii, conform hotărârii Adunării Generale .
      Art. 17. - (1) Consiliul de Conducere are următoarele atribuţii principale:
             a.) asigură conducerea fundaţiei judeţene pentru tineret sau a municipiului Bucureşti între întrunirile adunării generale;
           b.) urmăreşte şi pune în aplicare hotărârile Adunării Generale;
             c.) adoptă regulamentele pe baza cărora FJTMS îşi desfăşoară activitatea, cu excepţia celor ce sunt de competenţa Adunării Generale;
           d.) propune adunării generale, spre aprobare, planul strategic privind programele şi activităţile ale FJTMS;
           e.) asigură buna administrare şi integritatea patrimoniului FJTMS;
           f.) organizează şi asigură conducerea contabilităţii valorilor şi a operaţiunilor financiar-patrimoniale ale FJTMS.
           g.) prezintă adunării generale, spre aprobare, raportul anual propriu de activitate şi bilanţul contabil al FJTMS.
           h.) propune adunării generale, spre aprobare, bugetul de venituri şi cheltuieli al FJTMS
            i.) stabileşte sumele alocate FJTMS pentru susţinerea programelor proprii sau pentru sprijinirea structurilor de tineret, în realizarea programelor acestora
            j.) hotărăşte asupra organigramei şi statului de funcţiuni ale personalului salarizat al FJTMS
          k.) decide asupra constituirii consiliului de administraţie şi adoptă, cu majoritatea absolută a membrilor săi, regulamentul de funcţionare al acestuia;
           l.) aprobă grila de salarizare pentru personalul angajat al FJTMS
          m.) hotărăşte cu privire la stabilirea de raporturi ale FJTMS cu organele de stat sau serviciile descentralizate ale acestora;
      n.) are drept de control, conform legii şi regulamentului intern de organizare şi funcţionare, în toate compartimentele de activitate ale FJTMS;
          o.) exercită alte atribuţii care îi sunt delegate de către adunarea generală, prevăzute în lege sau în regulamentul intern de organizare şi funcţionare;
         p.) aprobă afilierea la structuri interne sau internaţionale, cu obiective comune, respectiv asocierea cu acestea;
                               (2) Membrii Consiliului de Conducere primesc atribuţii specifice, stabilite de către adunarea generală şi prin regulamentul intern de organizare şi funcţionare.
           Art. 18. - (1) Consiliul de Conducere se întruneşte în şedinţe ordinare o dată la două luni sau în şedinţe extraordinare ori de câte ori este nevoie,  la cererea Preşedintelui, a Comisiei de Cenzori sau a cel puţin o treime din totalul membrilor săi.
                               (2) Convocarea în şedinţe ordinare se face de către Preşedinte cu cel puţin 7 zile calendaristice înaintea datei întrunirii, iar în cazul celor extraordinare cu cel puţin 5 zile calendaristice înainte; convocarea se face în scris şi cuprinde ordinea de zi propusă, ora şi locul de desfăşurare.
                              (3) În cazul în care Preşedintele hotărăşte ca data următoarei şedinţe să fie la mai puţin de 5 zile calendaristice, acesta se consideră convocat de drept, fără alte formalităţi.
                               (4) Adunările Consiliului de Conducere sunt regulamentare,  la prima convocare, în prezenţa a cel puţin două treimi din totalul membrilor. În cazul în care nu se întruneşte cvorumul necesar, se face o nouă convocare în termen de maximum 3 zile calendaristice; în acest caz Consiliul de Conducere se consideră regulamentar întrunit în prezenţa a cel puţin o treime din totalul membrilor şi poate adopta hotărâri valabile, exceptând cazurile ce prevăd altfel în RIOF.
                              (5) Modul de desfăşurare a şedinţelor Consiliului de Conducere se stabileşte la începutul fiecărei şedinţe, cu majoritate simplă.
                             (6) Adoptarea unei hotărâri a Consiliului de Conducere se face cu majoritate simplă, cu excepţia cazurilor ce prevăd altfel, specificate în RIOF.
            Art. 19.–(1) Calitatea de membru al Consiliului de Conducere încetează înainte de termen în caz de retragere, revocare, condamnare de natură penală privativă de libertate prin hotărâre judecătorească definitivă sau în cazul absenţei de la mai mult de trei şedinţe ordinare consecutive, dar nu mai mult de cinci întruniri în total în decursul unui an, indiferent dacă acestea au fost regulamentare sau nu.
                               (2) Un membru al Consiliului de Conducere poate fi demis prin hotărârea Adunării Generale, în cazul în care aduce prejudicii morale sau materiale FJTMS, cu majoritate simplă, în condiţiile întrunirii unui cvorum de cel puţin două treimi din totalul membrilor Adunării Generale.
                               (3) Până la întrunirea sesiunii extraordinare a Adunării Generale, în vederea adoptării sau nu a hotărârii de demitere a unui membru, ceilalţi membrii ai Consiliului de Conducere pot hotărâ suspendarea mandatului acestuia, cu majoritate absolută.       
                              (4) Pe perioada suspendării unui membru, cvorumul necesar pentru ca prima întrunire a Consiliului de Conducere să fie regulamentară se raportează la numărul membrilor în funcţie.
                               (5) În cazul în care un membru al Consiliului de Conducere îşi pierde definitiv calitatea deţinută, acesta este înlocuit de un alt membru ales in următoarea sedinta a Adunarii Generale.
            Art. 20. -(1) La şedinţele Consiliului de Conducere pot participa, ca observatori, fără drept de vot, membrii Comisiei de Cenzori, reprezentanţii DJTMS şi CJMS.
                              (2) La şedinţele Consiliului de Conducere pot fi invitate, fără a avea drept de vot, persoane implicate direct în derularea unor programe/activităţi în care FJTNMS este parte.
                              (3) Consiliul de Conducere poate acorda calitatea de Membru de onoare al FJTMS, oricărei personalităţi naţionale sau internaţionale, care sprijină prin orice mijloace legale îndeplinirea obiectivelor FJTMS; aceştia pot fi invitaţi la şedinţele Consiliului de Conducere, fără drept de vot.
        Art. 21. - Preşedintele FJTMS
          Preşedintele FJTMS trebuie să fie:
                 a.) cetăţean român
                 b.) membru al  unui ONG de tineret membru al FJTMS
                 c.) sa detina o vasta experienta in domeniul activitatilor de tineret
       Art. 22.(1). Preşedintele FJTMS are următoarele atribuţii principale:
                a.) reprezintă fundaţia în raporturile cu persoanele fizice sau juridice din ţară şi din străinătate;
                b.) informează adunarea generală referitor la activitatea consiliului de conducere;
                c.) conduce lucrările adunării generale şi ale consiliului de conducere;
                d.) semnează hotărârile adunării generale şi ale consiliului de conducere;
            e.) îndeplineşte orice alte atribuţii care reies din lege sau din regulamentul intern de organizare şi  funcţionare.
                       (2) În cazul imposibilităţii exercitării atribuţiilor de către preşedintele fundaţiei,  consiliul de conducere deleaga atributiile acestuia vicepresedintelui FJTMS sau, în situaţii excepţionale, unui alt membru al consiliului de conducere.
(3) Presedintele FJTMS  este si presedintele Consiliului de administratie in cadrul Fundatiei Judetene pentru Tineret Mures
                     II. Vicepreşedintele FJTMS
            (1) Alegerea în această funcţie se face dintre membrii Adunării Generale, persoana respectivă trebuind să fie cetăţean român.
            (2) În cazul imposibilităţii exercitării atribuţiilor de către preşedintele, sau in lipsa acestuia vicepresedintele fundaţiei, preia atribuţiile presedintelui.
                      III. Secretarul FJTMS
           (1) Alegerea în această funcţie se face dintre membrii Adunării Generale, persoana respectivă trebuind să fie cetăţean român.
                           IV. Cuantumul indemnizaţiei, salariile conform functiilor ocupate, precum si aprecierea contributiei aduse in vederea ocuparii functiei de membru al Consiliului de Conducere se stabileşte prin vot de către Adunarea Generală.
Consiliul de conducere FJTMS poate hotara administrarea de orice organizatie membra fondatoare a Fundatiei Judetene pentru Tineret Mures.
            
                     V.Director general FJTMS
         1. Directorul general este administratorul unic al patrimoniului Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures 
         2. Directorul este numit in functie de catre consiliul de conducere FJTMS, validat de Adunarea generala.
         3. Stabilirea si modificarea atributiilor si salariul acestuia, suspendarea sa din activitate se exercita de             catre  Consiliul de conducere, acesta raspunzand pentru angajatii si bunurile aflate in subordine.
            Structura organizatorica FJTMS aprobata de Consiliul de Conducere, statutul de functii, organigrama, numirile in functii, a directorilor in consiliul de administratie, la  propunerea  Consiliul de Conducere FJTMS aprobat de adunarea generala din 01.10.2008 in Tg Mures administrarea patrimoniului UTC preluat conform decretului lege 150/1990 si legi 146/2002.

Capitolul VI.
COMISIA DE CENZORI
            Art. 23.-(1) Comisia de Cenzori este organul de control al FJTMS care exercită controlul financiar intern al FJTMS, supraveghează şi controlează activităţile contabile şi verifică modul de administrare a patrimoniului FJTMS, in conditiile legii.
                             (2) Comisia de Cenzori este formată din trei persoane numite de către Adunarea Generală, dintre care unul trebuie să fie obligatoriu expert-contabil; aceştia nu pot fi membri ai Adunării Generale sau ai Consiliului de Conducere. Membrii Comisiei de Cenzori pot fi revocati de catre Adunarea Generala.
                             (3) Comisia de cenzori are următoarele atribuţii principale:
       a.) verifică modul în care este administrat patrimoniul fundaţiei judeţene pentru tineret sau a municipiului Bucureşti;
         b.) întocmeşte rapoarte şi le prezintă consiliului de conducere, la solicitarea acestuia şi/sau a adunării generale, după caz;
        c.) întocmeşte şi propune adunării generale, spre aprobare, raportul anual propriu cu privire la verificarea şi certificarea bilanţului contabil al FJTMS;
        d.) participă la şedinţele adunării generale fără drept de vot;
        e.) îndeplineşte orice alte atribuţii prevăzute de lege, de regulamentul intern de organizare şi funcţionare sau stabilite de către adunarea generală.
                         
 (4) Remuneraţia membrilor Comisiei de Cenzori se stabileşte de către Consiliul de Conducere, cu majoritate absolută şi se validează de către Adunarea Generală.
Comisia de admitere
         Art. 24.-(1) Comisia de admitere este organul de control al FJTMS care verifică modul în care structurile asociative de tineret reprezentate în cadrul Adunării Generale sau care solicită acest lucru respectă criteriile de admitere în cadrul acestui for, precizate în cadrul Regulamentului privind criteriile de admitere.
                          (2) Comisia de admitere este constituită din trei persoane numite, respectiv revocate de către Adunarea Generală, conform prevederilor Regulamentului privind criteriile de admitere şi funcţionează potrivit acestui regulament.
                         (3) Structurile asociative de tineret ale căror reprezentanţi delegaţi au fost aleşi în cadrul Consiliului de Conducere, indiferent de data la care s-a efectuat alegerea, nu pot face propuneri de candidaţi şi nu pot avea membri în cadrul Comisiei de admitere.
Capitolul VII
RELATIILE FUNDATIEI CU MEMBRII SAI.
             Art.25. – Membrii fondatorii ai Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures isi pastreaza propria lor personalitate juridica si autonomie.
Art.26.Membrii ai Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures isi numesc reprezentantii lor delegati  in Adunarea Generala :
-          Asociatia de Tineret “Tarnava Mare” Sighisoara
-          Organizatia Tineretului Liber Sighisoara
-          Fundatia Ambasadorii “ Fair Play” Tg Mures
-          Fundaţia  Curcubeu – Szivarvany Rembow Targu Mures
             Art.27.Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures  nu este subordonata organelor de stat, altor persoane juridice, precum si persoanelor fizice.                                   
              Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures  colaboreaza si poate fi membra potrivit Legii Tinerilor nr. 350/2006 art.14 in  Fundatia Nationala pentru Tineret si alte institutii publice din tara si judetul Mures.
             Art.28. – Raporturile fundatiei cu orice persoana juridica si persoane fizice sunt raporturi de drept civil.

Capitolul VIII.
INCETAREA, DIZOLVAREA SI LICHIDAREA FUNDATIEI.
          Art. 29.FJTMS este constituit pe durată nedeterminată.
          Art. 30. - (1) FJTMS se pot dizolva prin hotărâre judecătorească, dacă:
   a) adunarea generală se află în imposibilitatea de a se întruni şi această situaţie durează mai mult de 6 luni de la data la care, potrivit legii, adunarea generală trebuia întrunită;
   b) activitatea FJTMS a devenit ilicită sau contrară ordinii publice ori bunelor moravuri;
   c) realizarea scopului este urmărită prin mijloace ilicite sau contrare ordinii publice ori bunelor moravuri;
FJTMS urmăreşte un alt scop decât cel pentru care s-a constituit.
                       (2) Acţiunea în justiţie se poate introduce de către Ministerul Tineretului si Sportului, Direcţia Judeţeană pentru Tineret Mures,  precum şi de orice persoană interesată.

Dispoziţii finale şi tranzitorii
           Art. 31. - (1) FJTMS se poate afilia la orice structură juridică neguvernamentală cu obiective comune din ţară şi străinătate şi/sau se poate asocia cu alte structuri juridice, păstrându-şi deplina independenţă.
           Art. 32. - FJTMS poate desfăşura activităţi economice sau de orice altă natură, proprii sau în colaborare cu terţi, poate participa la înfiinţarea de societăţi comerciale precum şi încheia orice tip de acte juridice, în conformitate cu legislaţia în vigoare şi RIOF.                 
           Art. 33. - Finanţarea programelor şi acţiunilor de/pentru tineret se face pe baza Regulamentului de finanţare, adoptat de către Consiliul de Conducere, cu majoritate absolută.
           Art. 34. - Prezentul RIOF se completează cu prevederile legale în vigoare.
           Art. 35. - Prezentul RIOF intră în vigoare începând cu data de 25 martie 2010 şi anulează orice prevedere anterioară contrară.
TEXT ADOPTAT ÎN PROCES VERBAL DE SEDINTA ÎN SESIUNEA
ADUNĂRII GENERALE  AZI DATA DE 25.03.2010


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

CÎNPEANU ALEXANDRU Vicepresedinte al Consiliului Judetean Mures .

CÎNPEANU ALEXANDRU Vicepresedinte al Consiliului Judetean Mures .

Fundatia Judeteana Tineret Mures (FJTMS) persoana juridica de utilitate publica în judetul Mures Romania, cu caracter privat, independenta, neguvernamentala, apolitica si nonprofit, legal constituita la nivelul judetului Mures in conformitate cu prevederile Decretului Lege nr. 150/1990 si a Legii 146/15 aprilie 2002, si functionand pe baza acestora îşi păstrează personalitatea juridică legal dobândită. Reorganizata in 25.11.2003 conform legii 146/2002 art. 58 alin.2 privind regimul juridic al fundaţiilor judeţene pentru tineret şi a municipiului Bucureşti . Patrimoniul FJTMS este CASA TINERETULUI Targu Mures, str. Nicolae Grigorescunr.17-19 si CABANA TINERETULUI din str. Plutelor nr.2 Targu Mures . FUNDAŢIA JUDEŢENA PENTRU TINERET MUREŞ (FJTMS) are Sediul Central in str.Târgului nr.23/2A Târgu Mureș judetul Mureș . E-mail: fjtms@yahoo.com Telefon: 0758677224

2011 FJTMS

2011 FJTMS

HIP HOP International Romani - Bihor 2011

HIP HOP International Romani - Bihor 2011
Editia a-II-a a Campionatului National Hip Hop International Roma , Invitat oficial din partea tineretului presedintele Traian Daniel Rus de la Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures